Privat browser og søgemaskine til din mobil

Med de Findx app’en får du en privat browser lige ved hånden. Den er hurtig fordi den ikke skal hente de mange reklamer og usynlige sporings pixels. 

Brug Findx som den simple løsning til at gøre børnenes iPad eller telefon fri for reklamer og personlig profilering, søg privat, se video uden reklamer og få automatisk slettet historik og cookies når app’en lukkes.

Stop personlig profilering

“..men jeg har intet at skjule…” –  eller har du?

Du deler ufrivilligt dine data med reklamenetværk, datahandlere og søgemaskiner når du surfer og søger på internettet. Hver eneste side du besøger, hver eneste søgning du foretager. Data indsamles og bruges til at skabe detaljerede profiler af dig.

Dine sexuelle præferencer, medicinske forhold, din økonomiske situation og spillevaner, alt hvad du har søgt efter information eller læst om på internettet huskes, det kan du være sikker på. Så selvom du måske “ikke har noget at skjule”, så er det stadig lidt ubehageligt, ikke?

Sæt en stopper for det med Findx app’en.

Det går lidt hurtigere uden reklamer

Uden
Med Findx

Det hele går bare hurtigere når der ikke skal hentes reklamer.

Det tager lidt tid at hente en hjemmeside på en mobiltelefonen og det er der en grund til.  Når en side hentes, skal den udover det egnetlige indhold indlæse en række usynlige trackere. Disse trackrer  forsøger nu at identificere dig ved at samle informationer ind om dig. Når du er identificeres sendes informationerne til en reklamebørs, hvor der bliver handlet med dine data og  der gives et bud på at vise dig en annonce, f.eks. for de løbesko du lige har set på en anden side. Når budkrigen er overstået sendes  annoncen tilbage til din telefon.  

Du kan godt se det, ikk´?  Det går lige det der ekstra sekund med at handle data for at få din opmærksomhed, og gøre annoncen personlig. 

Hent Findx til dig selv og børnenes devices, så slipper de for en masse støj på nettet.

Din historik bliver slettet helt automatisk

Delete history on Android

Få en frisk start hver gang

Har du ledt efter nye løbesko, en ny bog, en rejse eller noget andet du gerne vil shoppe på nettet, så ved du godt du skal se på reklame for lige netop de løbesko de næste mange dage, eller tilbud om hoteller når du er kommet hjem fra rejsen.

Findx starte på en frisk hver gang og sletter din historik helt automatisk, så du ikke skal bekymre dig om hvem der har gemt cookies om dig.

En rigtig søgemaskine fra Danmark

Findx app’en har indbygget den første udgave af Findx private søgemaskine (beta)

Findx er en uafhængig søgemaskine der arbejder efter et “privatlivet først” princip. Vi indsamler og deler aldrig information om dig. Vi behøver ikke vide hvem du er for at bygge en ny søgemaskine.

Vi har vores eget søgeindeks, algoritmen er vores, og vi bruger ikke dine tidligere søgninger som en faktor når vi skal vise resultaterne. Vores søgemaskine er endda open source så du selv kan kigge den efter i sømmene.

 

Hent til mobil og tablet