Presse

Vil du have kommentarer til problemstillinger om online privatliv eller uddybende information om personlig sporing på nettet kan du altid kontakte Findx:

Kontakt information:
Brian Schildt
+45 40426999
presse@findx.com

Pressemeddelelser

Få kontrol over Facebook!

Et lille, dansk it-firma vender op og ned på magtforholdet mellem dig og Facebook med en helt ny browserudvidelse – med Findx får du både privatliv og frit valg på nettet.

Kort om Findx

Udviklingen af Findx søgemaskine og privatlivskontrol bidrager til et højere mål om at skabe et mere etisk forsvarligt World Wide Web bygget på gennemsigtighed, retten til privatliv og frihed til at vælge.  

Firmaet er ikke bange for at tage kampen op mod giganterne for at beskytte brugernes private data. Det hele begyndte i 2015 med ambitionen om at udvikle en uafhængig søgemaskine. Sådan en er søgemaskinen Findx, der lover at holde på dine hemmeligheder. 

Hos Findx er vi i fuld gang med at udvikle på Findx-søgemaskinen, der i maj 2017 åbnede i betaversion, som man kan bruge som et alternativ til Google.

Browserudvidelsen Findx Privatlivskontrol er udgivet til Google Chrome og Firefox i april 2018, og kan downloades gratis via Findx.dk. Den giver nem indstilling af en reklamefri børne computer, blokering af Facebook-sporing og mange muligheder for individuelle indstillinger for den avancerede bruger. Samtidigt kan man anvende Findx-søgemaskine direkte fra udvidelsen.

Gennemsigtighed er vigtig for Findx, og derfor er  vores software open source, så interesserede kan se kildekoden og algoritmerne der benyttes.

Findx blev grundlagt i 2015 af direktør Brian Rasmusson, og i dag består firmaet også af udviklerne Ai Lin Chia og Ivan Skytte Jørgensen og CRO Brian Schildt Laursen. Findx holder til i Holbæk.

 

Pressebilleder

Bliver du kigget over skulderen?

Der kigges med over skulderen og bag skærmen når du surfer på nettet. Findx give mulighed for at blokere for usynlig sporing fra f.eks. Facebook

Usynlig sporing

Har du søgt efter information eller læst om noget på internettet, så kan du være sikker på det huskes. Så selvom du måske “ikke har noget at skjule”, så er det stadig ubehageligt at blive overvåget.

Giv børnene reklamefri

Hvor mange reklamer ser dine børn, og for hvad? Med Findx er det muligt at beskytte børnene mod reklamer og personlig profilering.

Skærmbilleder

Samling af skærmbilleder

Udvidelsen åbnes ved et klik i øverste højre hjørne og viser om du er beskyttet eller du kan se et faneblad med de søgemuligheder Findx giver.

Privatlivskontrol til

Findx privatlivskontrol slået til

Privatlivskontrol fra

Findx privatlivskontrol slået fra

Privatlivskontrol søgning

Søgning på Findx søgemaskine direkte fra udvidelsen.

Kontaktperson og logo

Brian Schildt

Relationships hos Findx

Brian Schildt

Relationships hos Findx