Søg på nettet - helt privat

Vi har åbnet en dansk søgemaskine

Findx er en danskudviklet søgemaskine. Vi har fokus på at bygge en  søgemaskine, der lader den enkelte søge i fred, altså helt private og anonymt. Der er ingen indsamling af private informationer, søgehistorik eller anden snagen i dine online hemmeligheder.

Vi vil gerne bygge en rigtig søgemaskine, som er helt uafhængig. Det tager tid, men vi har åbnet Findx i en beta udgave, hvor du kan bruge de mange ting der allerede virker, .f.eks kort søgning, shopping og video. 

Fandt du et mærkeligt resultat?

Vi er et lille dansk firma og kan ikke nå at checke alle af de over to milliarder resultater vi allerede har, men alle kan bidrage og hjælpe med at forbedre resultaterne.

Hjælp til, og gør Findx endnu bedre.

Prøv feedback funktionen 

Det bedste feedback er dit

Findx tilføjer og opdaterer milllioner af hjemmesider hver dag, og vi gør vores bedste for automatisk at rydde “webspam” af vejen og har blokeret flere hundredetusind spam sider. I samarbejde med e-mærket har vi fjernet over 2000 danske fup-butikker, så de ikke dukker op i din søgning. 

Vi kan bare ikke nå at checke alle resultaterne eller alle de søgninger der bliver lavet. 

Er resultaterne relevante, kan du give en glad smiley, hvis de ikke er det, så kan du fortælle hvad der er er problemet ved at vælge en knap så glad smiley. Du kan også foreslå en ændring af titlen og beskrivelsen af det enkelte resultat.

Ingen historik og ingen profil, men lige søgning for alle

Hver gang du søger starte du forfra

Vi har ingen “myActivity” service på Findx, der er ikke gemt noget om dine private søgninger,  der er ingen historik over de videoer du ser,  eller hvilke sider du besøger – og vi har ikke et reklamenetværk som vi sælger din profil til. 

Du kan få endu mere privatliv når du surfer på nettet med Findx Privatlivskontrol til din computer, eller med vores private browser app til mobiler og tablet

Prøv en søgning på Findx.dk nu

Kortsøgning og ruteplanlægning

Søg på Findx.dk  – og find ud af  hvor Findx bor.

Tag på tur uden nogen følger med

Har du prøvet at søge på f.eks. Google maps efter en ferieby? så har du sikkert set masser reklamer for tilbud på flyrejser, billeje og hotelophold for præcis den by. 

Check din næste ferie by på Findx, find ud af hvor langt der er og hvordan du kommer derhen med Findx kort søgning – vi fortæller ikke til nogen hvad du skal til sommer. 

Video- og billedsøgning

Søg og se alle de populære videoer

Vi har gjort det muligt at søge og se video fra YouTube uden de knyttes til din profil, og uden der vises personaliserede reklamer – det er ideelt til børnenes iPad.  

Søg i børnevenlige billeder

Findx billedsøgning er lidt begrænset i forhold til de store søgemaskiner, men vi vil ikke snyde dig for at kunne søge efter billeder. De er børnevenlige og der dukker ikke voksenindhold op.

Se video på Findx

Find gode tilbud i e-mærkede netbutikker

Søg i netbutikker

På Findx.dk kan du finde gode tilbud fra netbutikker der handler i Danmark. Det er nemt at sammenligne priser og du kan med det samme se om de er e-mærkede. 

Få Findx i din browser på computeren

Findx kan bruges som privat søgemaskine i alle browsere.  I Firefox og Google Chrome kan du også tilføje den sammen med Findx Privatlivskontrol, så bliver det nemt at søge helt privat.

Hent Findx app’en

Tag kontrol over de usynlige tracker på nettet og hent app’en til din telefon.

Læs mere om Findx Privatlivskontrol til din computer.

Læs mere om Findx app til mobil og tablet