Privatlivskontrol til din browser

Få nem og detaljeret kontrol over hvem der sporer dig når du er online. 

Stop personlig profilering

"..men jeg har intet at skjule..."

Du deler ufrivilligt værdifulde og personlige data med reklamenetværk, datahandlere og søgemaskiner når du surfer og søger på internettet. Hver eneste side du besøger, hver eneste søgning du foretager. Data indsamles og bruges til at skabe detaljerede profiler af dig.

Ja, selv alt relateret til sexuelle præferencer, medicinske forhold, din økonomiske situation, spillevaner mv. Har du søgt efter information eller læst om det på internettet, så kan du være sikker på det huskes. Så selvom du måske “ikke har noget at skjule”, så er det stadig lidt ubehageligt, ikke?

Sæt en stopper for tracking Findx privatlivskontrol

 

Slå reklameblokering til på børnenes computer

Du ved hvor mange reklamer du selv ser, men hvor mange ser dine børn, og for hvad?

Du kender det godt, du har søgt efter et par nye løbesko, og nu er der reklamer for løbesko på alle nyhedssider du besøger, for præcis de løbesko, som du måske allerde har købt, eller for rejsen du har været på.

Men har du fornyligt checket hvilke reklamer det er dine børn udsættes for?

Med Findx kan du forhindre sporing mellem hjemmesider, og du kan slå alle reklamer og alt sporing fra gennem de enkle indstillinger – så installer Findx på dit barns computer og giv børnene reklamefri.

Lad børnene se video uden reklamer

Prøv det nu – se en video søgning, det er uden reklamer og historik.

Find populære videoer fra f.eks YouTube

Når du bruger Findx privatlivskontrol har du nem adgang til video søgning på Findx søgemaskinen. Og du kan søge direkte fra udvidelsen efter poplar videoer og f.eks se musikvideo eller fortnite spilscener uden reklamer, og uden historikken gemmes for evigt.

Slip for støj og reklamer, det er uundværligt på dit barns computer.

Bestem selv reglerne og kontrollér detaljer

Få fuld kontrol over detaljerne og sporingen på hver enkelt hjemmeside

Har du lyst til at rydde lidt op på internettet? Med Findx kan du selv bestemme hvilke blinkende reklamer du vil se, eller være fri for at se. Du kan gå helt i detaljen med hver eneste hjemmeside og fjerne Facebook knapper eller reklamer præsenteret som journalistisk indhold. 

Søg privat med Findx danske søgemaskine

Findx er en uafhængig søgemaskine der arbejder efter et “privatlivet først” princip. Vi indsamler og deler aldrig information om dig. Vi behøver ikke vide hvem du er for at bygge en ny søgemaskine.

Vi har vores eget søgeindeks, algoritmen er vores, og vi bruger ikke dine tidligere søgninger som en faktor når vi skal vise resultaterne. Vores søgemaskine er endda open source så du selv kan kigge den efter i sømmene.

Prøv Findx som søgemaskine (beta)

Findx privatlivskontrol har indbygget Findx søgemaskine, en ny dansk søgemaskine der er uafhængig af de store søgemaskiner, og selv indsamler resultater.

Du får resulater hvor der ikke skeles til din historik, eller bliver afleveret data til annoncører.

Vi kan ikke bygge en ny søgemaskine på en dag, men vi er kommet godt igang, og du kan hjælpe os.

Du kan hjælpe til med at bygge den bedste danske søgemaskine ved at give feedback på resultater relevans.

Prøv inden du henter udvidelsen

Hent Findx til din browser

Findx privatlivskontrol kan hentes til Safari, Firefox og Chrome på computeren